Gerechtelijk deskundige

Value Drivers Corporate Finance, gerechtelijk deskundige,  wil voor ondernemers en bedrijven in beweging dé dynamische, onafhankelijke adviseur zijn voor het identificeren, stimuleren en creëren van duurzame ondernemingswaarde in de ruimste zin van het woord .

Met onze ervaring, toewijding en passie voor ons vak, treden we daadkrachtig op en geven we u advies met toegevoegde waarde. Hierbij denken we graag “out of the (financial) box”. Als gerechtelijke deskundige in Rotterdam zijn betrokken geweest bij meer dan 250 transacties, overname onderzoeken en waarderingsopdrachten. Value Drivers Corporate finance behoort daarmee tot de top 5 van de Benelux. Value Drivers corporate finance is aangesloten bij het Nederlands Instituut Register Valuators en de International Business Valuation Association. .

Meer weten?
Bent u op zoek naar een waarderingsdeskundige die uw aandelenwaarde kan berekenen? U bent aan het juiste adres bij het team van Value Drivers. Bel of mail ons vandaag nog.
Value Drivers
Het team van Value Drivers helpt ondernemers niet alleen bij bedrijfsoverdrachten, maar wij begeleiden ondernemers bijvoorbeeld ook bij het uitvoeren van waardeberekeningen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u onder het kopje ‘diensten’ op onze website.

Contact
Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsoverdracht goed geregeld wordt? Wij kunnen u helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U vindt onze gegevens en een contactformulier onder het kopje ‘contact‘.