Aandelenwaarde

Bent u op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke en beëdigde deskundige die de naar de aandelenwaarde van een onderneming of een bepaald aandelenpakket kan bepalen? Vraag het aan de waarderingsdeskundigen van Value Drivers in Rotterdam.

Wilt u weten wat de precieze waarde van aandelen is, bijvoorbeeld bij een conflict tussen aandeelhouders, bij een echtscheiding of een erfenis? Wij kunnen betrouwbare waardeberekeningen voor u uitvoeren van uw aandelenpakket. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Liquidatiewaarde

Wanneer een onderneming faillissement aanvraagt, moet de waarde van de boedel worden bepaald. De opbrengst van de boedel wordt vervolgens gebruikt om schuldeisers zover mogelijk af te betalen. Deze opbrengst heet liquidatiewaarde. Value Drivers treedt in deze situatie van verplichte verkoop als curator op en stelt de liquidatiebalans op.

 Value Drivers
Value Drivers Business Valuators is niet alleen uitstekend thuis in het uitvoeren van waardeberekeningen van aandelen en hun liquidatiewaarde, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook de waarde van uw onderneming, een patent, software, of een bedrijfsonderdeel bepalen. Wij zijn beëdigd door het Nederlands Instituut Register Valuators Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diensten op het gebied van onder meer managementparticipatie, aankoopbegeleiding, bemiddeling en het aantrekken van financiering.

Meer weten?
Bent u op zoek naar een waarderingsdeskundige die uw aandelenwaarde kan berekenen? U bent aan het juiste adres bij het team van Value Drivers. Bel of mail ons vandaag nog.
Value Drivers
Het team van Value Drivers helpt ondernemers niet alleen bij bedrijfsoverdrachten, maar wij begeleiden ondernemers bijvoorbeeld ook bij het uitvoeren van waardeberekeningen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u onder het kopje ‘diensten’ op onze website.

Contact
Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsoverdracht goed geregeld wordt? Wij kunnen u helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U vindt onze gegevens en een contactformulier onder het kopje ‘contact‘.