Bedrijfswaardering

Bedrijfswaardering is niet eenvoudig. Gelukkig heeft het team van Value Drivers Corporate Finance in Rotterdam veel ervaring met het uitvoeren van waardeberekeningen.

Uw ondernemingswaarde, de waarde van uw bedrijf

Wilt u de precieze waarde weten van een bedrijfsonderdeel of de complete waarde van uw bedrijf? Dan kunt u aankloppen bij de beëdigde en onafhankelijke deskundigen van Value Drivers. Bedrijfswaarderingen kunnen bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer u uw bedrijf gaat verkopen, wanneer er een aandeelhouder toetreedt of wanneer er impairment berekeningen moeten worden uitgevoerd.

Value Drivers
De deskundigen van Value Drivers Corporate Finance weten welke rol het begrip ‘waarde’ speelt in een onderneming. Wij begeleiden ondernemers bij het nemen van belangrijke beslissingen omtrent waarde, zoals de verkoop of aankoop van een onderneming, het opzetten van een plan voor managementparticipatie of bedrijfswaardering.

Contact
Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsoverdracht goed geregeld wordt? Wij kunnen u helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U vindt onze gegevens en een contactformulier onder het kopje ‘contact‘.