Missie

Value Drivers Business Valuators wil voor ondernemers en bedrijven in beweging dé dynamische, onafhankelijke adviseur zijn voor het identificeren, stimuleren en creëren van duurzame ondernemingswaarde in de ruimste zin van het woord.
Met onze ervaring, toewijding en passie voor ons vak, treden we daadkrachtig op en geven we u advies met toegevoegde waarde. Hierbij denken we graag “out of the (financial) box”.

Visie

In een wereld waarin complexiteit van toenemende invloed is op financiële transacties, willen wij als onafhankelijk Business Valuator huis in ons vakgebied en advisering in de Rotterdamse regio voorop lopen op het vlak van bewustwording en toepassing van Value Based Management bij onze klanten (met name in het Midden Klein Bedrijf) .

Onze waarden

Onze waarden hebben wij samengevat onder de drie d’s:

  • Dynamisch: Wij streven in onze dienstverlening dynamiek na, dit houdt in dat wij proactief zijn en meedenken met de klant ten behoeve van de realisatie van zijn doelstellingen. Wij begrijpen wat nodig is bij complexe beslissingen en transacties, daarom staan flexibiliteit en bereikbaarheid bij ons hoog in het vaandel.
  • Duurzaam: In partnership met de klant wordt gestreefd naar een lange termijn relatie, benodigd voor het creëren van duurzame waarde. Tevens waarborgen wij onze eigen kennis door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in ons vakgebied (economisch, fiscaal en juridisch).
  • Daadkrachtig: Wij staan voor een daadkrachtige, Rotterdamse hands-on aanpak, gericht op het behalen van het door u gewenste resultaat.