Bedrijfsoverdracht

Een bedrijfsoverdracht is een belangrijke stap die natuurlijk goed geregeld moet worden. De specialisten van Value Drivers in Rotterdam kunnen u hierbij begeleiden. Heeft u besloten om uw onderneming over te dragen of bent u van plan om zelf een bedrijf over te nemen? In beide gevallen kunt u de deskundige hulp inschakelen van Value Drivers. Wij weten precies wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsoverdracht, zodat wij u goed kunnen adviseren over de prijs en de beste strategie.

Value Drivers
Het team van Value Drivers helpt ondernemers niet alleen bij bedrijfsoverdrachten, maar wij begeleiden ondernemers bijvoorbeeld ook bij het uitvoeren van waardeberekeningen. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u onder het kopje ‘diensten’ op onze website.

Contact
Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsoverdracht goed geregeld wordt? Wij kunnen u helpen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U vindt onze gegevens en een contactformulier onder het kopje ‘contact‘.